20% korting op je site beoordeling

Krijg een overzichtelijk document met tal van praktische verbeterpunten binnen een prioriteitenstelling. Een maatwerk advies geschreven door een ervaren SEO specialist. Krijg boven op je korting van 20% ook nog eens 25% EXTRA korting. Ontdek hoe!

In 2 dagen noteert de SEO specialist zoveel mogelijk verbeterpunten voor je website
Tijdelijke Actie

Website Kwaliteitscheck

400,-

t.w.v. 500 euro

gratis SEO Update 2021

Een snelle update over wat jij moet weten over SEO en online groeisucces in 2021.

Ontdek hoe je bovenop je korting van 20% nog eens 25% EXTRA korting krijgt. Download gratis, zonder verplichtingen.

Aanmeldformulier

De rapporten van Built on Success zijn bijna volledig op maat geschreven. Enkele secties zijn om praktische redenen vanuit een sjabloon samengesteld, maar de overgrote meerderheid van de informatie is speciaal voor jou geschreven. We gebruiken enkele gegevens van geautomatiseerde sitecrawlers bij het samenstellen van de beoordeling. Het advies dat de SEO specialist schrijft is uniek voor je site en voor de doelstellingen die jij daarmee hebt.

Als verantwoord adviesbureau kunnen wij aan de hand van dit beoordelingsrapport alleen, geen 100% succes garanderen voor elke website. Er zijn verschillende externe factoren die van invloed zijn op de resultaten die je haalt. De meeste van onze klanten zien echter goede resultaten na het implementeren van ons advies. Om op lange termijn mee te doen in een zwaar concurrerende online markt, is het laten uitvoeren van deze SEO adviezen noodzakelijk. Een website van een legitiem bedrijf, of een website die waardevol is voor bezoekers, zal het snelst resultaat zien.

Onze ervaren Technical SEO specialist Remco Tensen voert de website audit uit, coördineert de communicatie en schrijft het rapport. Het hele team van Built on Success werkt samen wanneer dat nodig is om onze hoogste standaard van werk te bieden.

Het schrijven van de websitebeoordeling kost 2 dagen, waarin wij zoveel mogelijk verbeterpunten voor je website noteren.

Het schrijven van een complete SEO audit kost ons doorgaans drie tot vier weken. Wij raden aan om hierna een maandelijkse retainer af te nemen voor SEO Coaching, of voor de uitvoer van een van onze andere SEO diensten, zodat de adviezen daadwerkelijk worden uitgevoerd en een optimaal resultaat kan worden bereikt.

Built on Success is altijd bereikbaar voor al je vragen met betrekking tot verduidelijking en implementatie van de adviezen uit onze rapporten. De websitebeoordeling bevat geen verplichting tot implementatie, of doorlopende SEO Coaching. Dit zijn losse SEO-diensten die wij graag aanbieden, naast dit product. Vraag ons gerust naar de andere diensten van Built on Success.

complete sEO audit vanaf 4000 euro

Verbeter de kwaliteit van je website op manieren die Google en Bing belonen met een verbeterde zichtbaarheid in de zoekresultatenpagina’s. Zorg voor een werkplan waarmee je de basis legt voor het creëren van blijvende groei van je jaaromzet vanuit organische zoekresultaten.

De complete Technical SEO audit bevat:

 • SEO technische problemen
 • Zoekresultaten en concurrentieanalyse
 • Analyse van interne links en backlinks
 • Beoordeling van de gebruikerservaring
 • En vooral veel, heel veel verbeterpunten

De kwaliteit van de inhoud en de SEO technische staat van je website zijn van levensbelang. Door ruim 10 jaar ervaring op het gebied van SEO en ICT gericht op Online, begrijpt Built on Success wat de beste manier is om pagina’s zichtbaar te maken in de zoekmachines en meer te halen uit je website.

Waar kijken we naar:

 • Analytics-analyse
 • Homepage-beoordeling
 • Site crawl en technisch overzicht
 • Analyse van paginasnelheid
 • Beoordeling van de pagina-inhoud
 • Beoordeling op basis van de Google Quality Ratings
 • Beoordeling van betrouwbaarheidssignalen (E-A-T)
 • Sitewaarde vergeleken met concurrenten

SEO Coaching: Doorlopende SEO service

Geen technisch document van 100 pagina’s, maar elke maand een aantal verbetervoorstellen in je inbox. Aan de hand van oplossingen ingedeeld in een korte schematische prioriteitenstelling, op basis van: tijd, benodigdheden en impact.

SEO Coaching geeft je de mogelijkheid om de implementatie van adviezen toe te laten passen door Built on Success, of om ze zelf stap-voor-stap toe te passen onder begeleiding van een ervaren SEO specialist.

Scroll naar top