Wat doen wij niet

Wij staan erom bekend tot het uiterste te gaan voor onze klanten. Toch zijn er een paar dingen die je niet in ons dienstenaanbod zult zien. Dit stelt ons in staat om hoge kwaliteitsnormen te hanteren in het werk dat wij je leveren.

Wij doen niet aan grootschalige linkbuilding

Voor resultaten op lange termijn bieden wij enkel link building diensten aan die deel uitmaken van een grotere Strategy-First content promotie campagne. Onze aanpak van linkbuilding is niet geschikt voor iedereen, maar zal de kans maximaliseren dat jij links van hoge kwaliteit verdient.

Wij gebruiken een e-mailadres behorende bij je domein om het vertrouwen te winnen van publicisten en influencers (we gebruiken dit e-mailadres alleen voor de outreach strategie).

Vervolgens zorgt ons team met een verscheidenheid aan tactieken dat jij een gevarieerd backlink portfolio voor je site krijgt. Built On Succes denkt altijd Strategy-First: wij ontwikkelen de strategie en de criteria op voorhand. Op die manier besparen wij je de moeite van het kwalificeren van elke prospect.

Wij bouwen geen mobiele apps
Wij doen niet alles. Hoewel we responsive en adaptive websites en web apps bouwen, en mobiele ervaringen optimaliseren voor organische zoekopdrachten, bouwen wij geen mobiele applicaties.

We zijn geen productiehuis
Wij geloven sterk in strategie voordat we iets produceren. Huur ons niet in om alleen je idee uit te voeren. Op basis van de gegevens die we verzamelen, produceren wij doelgroepgerichte content en oplossingen die daadwerkelijk zorgen voor buzz rondom je merk en een groei van je conversies.

Scroll naar top