Wat is Technical SEO?

Het doel van Technical SEO is zorgen dat je serveromgeving en je website technisch optimaal ingericht staan om mee te kunnen doen in de hoog-competitieve Online markten. Build on Success werkt volgens een uniek proces dat de uitvoer van Technical SEO taken een stuk eenvoudiger maakt.

Technische website optimalisatie
uitgevoerd door SEO ICT-specialisten

Built on Success zet zich als Online marketingpartner daadwerkelijk in voor de winstgevendheid van je bedrijf. Met Technical SEO verbeter je de laadsnelheid van je website, de website architectuur, de linkverwijzingen op de pagina’s en meer. Hierbij is het essentieel dat wij samen zorgen dat alle benodigde technische SEO taken daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Technische website verbeterpunten en SEO adviezen worden door een gebrek aan kennis en capaciteit bij de klant lang niet altijd doorgevoerd. Dat is zonde, want Technical SEO vormt de voorwaarde voor het halen van betere resultaten met Search marketing.

Krijg oplossingen voor complexe marketing vraagstukken in begrijpelijke taal en hapklare delen toegestuurd. Lees in 5 minuten hoe wij daarin verschillen van andere marketingbureaus.

Wat Mag Je van ons Verwachten?

Geen technisch document van 100 pagina’s waar je ontwikkelaar van schrikt. Wij werken volgens een uniek proces op basis van het eenvoudige API principe: Advies geven, Prioriteiten stellen en pas dan Implementeren. Gericht op het daadwerkelijk volledig doorgevoerd krijgen van alle websiteverbeteringen uit de technische SEO audit; de basis voor het behalen van resultaten met SEO.

Wij zetten technische verbeterpunten voor je website binnen een prioriteitenstelling, waaruit een werkplan ontstaat voor ontwikkelaars. We maken een complete technische SEO audit, maar opgedeeld in specifieke thema’s. In begrijpelijke taal sturen wij de verschillende audit modules digitaal naar je op, over een periode van tenminste 10 werkdagen.

De manier van communiceren sluit daarbij aan op hoe jouw team graag werktWil je alle informatie het liefst in Word documenten toegestuurd krijgen? Werk je graag met ons samen via Google Sheets? Of maken we jouw leven makkelijker door tickets direct in JIRA te schieten? Helden in It doet er alles aan om het makkelijker te maken om de voorgestelde SEO taken uit te voeren.

Adviseren
Prioriteren
Implementeren

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top