strategische data planning

Wij maken gebruik van data  om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste doelgroep bereiken op de juiste manieren die leiden tot bedrijfsgroei. We kijken naar de data die jij al verzameld en vertellen je wat er belangrijk is en wat niet. We centraliseren de gegevensverzameling en vullen deze aan. Strategy-First.

Wat doe jij met je data?

Je bent allerlei kanalen aan het tracken, Google Analytics staat ingesteld, je krijgt verkeer op je pagina’s en op je marketingkanalen en je ziet de data al een tijdje verschijnen. Maar dan? Gebruik je de data ook daadwerkelijk? Zelfs als je iemand anders je marketing laat doen, weet jij dan wel zeker waar je voor betaald?
Built on Success kijkt met je mee. 

Built on Success gelooft in een Strategy-First online marketing benadering. We kijken naar de gegevens die jij al aan het verzamelen bent en schrijven vervolgens een strategische data planning, waarmee je concreet vastlegt welke metrieken er interessant zijn voor het behalen van je groeidoelstellingen.

Door deze dataverzamelingsstrategie de delen binnen de organisatie, voorkom je dat je dat je data waardeloos wordt. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat er niemand zomaar iets gaat veranderen aan een pagina op je website, waardoor de ongeplande verandering zorgt dat de dataverzameling niet langer consistent is.

Kritisch kijken naar je dataverzamelings-strategie en deze optimaliseren naar je bedrijfsdoelen
Wij vertellen je wat je moet tracken en waar je wel en waar je niet naar moet kijken om je groeidoelen te halen. Daarnaast kijken we periodiek naar de data die we verzamelen, om de data planning aan te passen waar nodig. Ook negeren we de eventuele nieuwe kansen niet, die uit de verzamelde datagegevens naar voren komen.

 Voorkom dat je onjuiste zakelijke beslissingen maakt. Built on Success zorgt dat je daadwerkelijk iets doet met de gegevens die je verzameld. Zodat je op de juiste manier strategische aanpassingen kan maken en helder krijgt waar je wel en waar je niet naar moet kijken.

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top