SEO Penalty Herstel service

Wij verwijderen handmatig opgelegde Google-restricties. Voor onnatuurlijke links sancties, bieden we een 100% slagingsgarantie.

100% Slagingspercentage Voor Verwijderen Van Handmatige Acties Door Onnatuurlijke Links

Als we je als klant aannemen met een onnatuurlijke links straf, op voorwaarde dat je ons advies opvolgt, garanderen wij dat we je handmatige actie kunnen laten verwijderen. Helden in IT is ook beschikbaar voor consultaties op uurbasis voor elk type manual action van Google.
  • Spam

  • Fake recensies

  • Structured data

  • Onnatuurlijke links

Wij begrijpen en verwijderen handmatig opgelegde Google-restricties en penalties, zoals: straffen opgelegd voor pure spam, uitgaande onnatuurlijke links, pagina’s met een te dunne inhoud, incorrect gebruik van schema structured data, het plaatsen van valse recensies op de pagina’s, en meer. Het is belangrijker dan ooit om te werken aan de betrouwbaarheid van je website. Door penalties en manuele acties te voorkomen en te werken aan je online merken autoriteit met de E-A-T scan zorg jij dat je hoger gaat ranken in de zoekresultatenlijsten en werk je aan het verhogen van je online sales resultaten.
Scroll naar top