Reputatie Beheer

Geen tijd voor of onderschat: het genereren van positieve signalen over je producten en het professioneel reageren op verwijzingen naar je bedrijf. Helden in IT neemt het werk graag van je over en houdt het web voor je in de gaten.

positieve recensies en betrokkenheid uitstralen

Nadat je een scherpe aanbieding hebt gepromoot, moet je winst gaan maken. Wat heb je dan nodig om je doelgroep ervan te overtuigen om klant bij je te worden? Positieve recensies. Hoe verzamel je deze? Ook daar komt onze Strategy-First aanpak bij kijken.

Je hoeft geen ‘fake reviews’ te kopen, als je simpelweg gebruikmaakt van ons review acquisitie programma met onze reputatie beheer service. We beheren voor jou alle accounts en platformen waarop recensies worden verzameld en reageren op een professionele en diplomatieke manier op alle geluiden die verwijzen naar je merk. Ook helpen wij actief met het verzamelen van positieve recensies, op een manier die volledig voldoet aan de Reclame Code en aan de richtlijnen van Google.

Om je reputatie te herstellen is het vaak nodig om je organisatieprocessen te stroomlijnen. Maak gebruik van digital marketing consultancy als je hulp nodig helpt bij het digitaliseren en automatiseren van je bedrijfsprocessen, om zo de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en de serviceafhandeling overzichtelijk te maken.

Reputatie herstel service als je merk schade is aangedaan
Expertise, autoriteit en vertrouwen zijn essentieel voor het behalen van een hoge zichtbaarheid in de zoekresultatenpagina’s. Je online reputatie is daarnaast van belangrijke invloed op het aantrekken van nieuwe klanten. Het kan zijn dat de reputatie van je merk schade is aangedaan. Dit kan om veel verschillende redenen zijn gebeurd. Ook dan kunnen wij je helpen om je reputatie online te herstellen.

Review programma en monitoring van brand alerts

De recensies en verwijzingen naar alles dat met je bedrijf te maken heeft, moet je in de gaten houden met speciale technieken. Deze stellen je in staat om op zowel negatieve als positieve geluiden in te spelen, zodat jij daar je voordeel uit kunt halen. Helaas hebben de meeste bedrijven geen tijd om het internet in de gaten te houden en om overal op de reageren. Wij nemen die taak graag van je over door een stukje automatisering en actief beheer.

Het weergeven van positieve recensies, zogenaamde ‘social proof’, zorgt dat je nieuwe klanten blijft aantrekken, wanneer je producten winstgericht in de markt moet zetten. Door te bewijzen dat jij op een positieve manier betrokken bent bij je doelgroep, zorg je dat jij niet meer volledig afhankelijk hoeft te zijn van het effect van op prijs-concurrerende aanbiedingen. Op deze manier verhoog je de economische duurzaamheid van je online bedrijf.

Scroll naar top