Link building outreach

Links vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van een effectieve SEO strategie. Het internet IS links. Vraag vandaag nog je offerte aan voor een op maat geschreven en verantwoorde link outreach strategie.

Effectieve Link Outreach Strategie

Links zijn nodig voor crawlers, voor het krijgen van meer verkeer naar je pagina’s en voor het laten stijgen van de relevantie en autoriteit van je pagina’s. Links bouwen als je geen SEO bent is onverstandig. Creativiteit en voorzichtigheid zijn nodig, met een flinke dosis kennis.

De ene link is de andere niet
Oude linkspam tactieken werken niet meer. Een veelgebruikte tactiek op basis van de DA/DR, (een metriek die niet door zoekmachines is bedacht), is nutteloos en ook guestblogs op content farms plaatsen of aanbieden aan PBNs is een waardeloze tactiek. De waarde van dit soort links is nihil gemaakt en kan zelfs schade doen aan de kwaliteit van je linkprofiel. Toch worden ze nog veel verkocht door louche linkbuilders. Trap hier niet in. Voor je het weet moet je gebruik maken van een penalty herstel service om je zoekresultaten weer normaal zichtbaar te maken.

Waarde van links moeten manueel worden beoordeeld
Voor de waardebepaling van een site of landingspagina moet er manueel worden beoordeeld of de sites en pagina’s met alle bijbehorende links en de aangeboden linkmogelijkheden aan de kwaliteitseisen voldoen. Onderscheid tussen follow/nofollow hoeft niet meer te worden gemaakt. Beide zijn nuttig in een gezond linkprofiel. Je hebt echter goede contacten nodig en genoeg tijd om de outreach strategie uit te voeren.

Alleen een goed doordachte strategie met verantwoorde tactieken zal nog links opleveren die nuttig zijn. Links die hoogrelevant zijn aan de entiteiten waar jij graag op scoort en die op de juiste manier, in de juiste omgeving, zijn gebouwd. Wij hebben de kennis om een effectieve outreach strategie te bedenken, volledig op maat geschreven. Vraag vandaag nog een offerte aan.

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top