High Performance websites

Wat voor website past bij je online groeiambitie? Built on Success denkt strategisch na over structuur, informatie en techniek.  Het idee achter onze High Performance Websites is simpel: wat werkt, dat is wat je moet doen.

Websites van idee tot groei

Een goede website gaat niet vanzelf belangrijk worden gevonden in de hoog  competitieve online markten. Met behulp van een slimme SEO strategie leid je organisch verkeer naar je website. Het begint met het maken van een website die aansluit bij de verwachtingen bij je doelgroep en bij de zoekmachine.

De strategie is leidend bij het maken van een website. Het webdesign moet volledig aansluiten bij hoe het merk, de informatie en de handelingen gecommuniceerd moeten worden. Het is om die reden verstandig om je website te laten ontwikkelen door Built on Success. Wij denken altijd Strategy-First.

Maak een nieuwe website die bijdraagt aan de winstgroei van je bedrijf. Lees in 3 minuten het unieke ‘Client Centric Web Development’-ontwikkelproces in 6 simpele stappen.

Moderne website in 6 stappen

  1. Wat voor website past bij je doelstelling?
  2. Wat moet er op de website komen?
  3. Direct inloggen en meekijken
  4. Meer pagina’s toevoegen
  5. Lanceer je website!
  6. Laatste dingetjes

Stap 1 Wat voor website past bij je doelstelling?

We zorgen dat we eerst alle informatie hebben die op de pagina’s moet komen, voordat wij aan de slag gaan met de ontwikkeling van je website.

Is er sprake van een vindbare website en/of goedlopende bestaande webshop? Dan voeren wij eerst een website-migratie uit en een website-kwaliteitscheck, voordat we besluiten om de website te vervangen.

Stap 2 Wat moet er op de website komen?

Nu gaan we nadenken over de structuur en de elementen van je website en over hoe de inhoud op de pagina’s moet worden gezet.

Stap 3 Direct inloggen en meekijken

Je krijgt je homepage en kan direct oefenen in het populaire WordPress cms. Je volgt vanuit de testomgeving in real-time hoe wij je website verder ontwikkelen.

Stap 4 Meer pagina’s toevoegen

Als de factuur is betaald, dan gaan wij de vervolgpagina’s ontwikkelen. Jij volgt de ontwikkeling, pagina voor pagina. Op die manier geef je direct feedback op wat we aan het maken zijn, zodat wij de aanpassingen maken nog voordat ze over de complete website worden gekopieerd.

Stap 5 Lanceer je website!

Je website zal vanuit de testomgeving, op het hoofddomein worden gezet. Waar de Google bot de pagina’s daadwerkelijk kan gaan lezen, om ze in de Google Search pagina’s te zetten.

Werkt de website soepel op desktop en mobiel en kan Google goed met de pagina’s omgaan? Met onze SEO tools worden alle elementen nog 1 keer grondig geïnspecteerd.

Stap 6 Laatste dingetjes!

Last minute toch nog wat dingetjes veranderen? Zo gebeurd, want dankzij ons unieke ‘Client Centric Web Development’-ontwikkelproces is de website al vrijwel perfect.

Praktische Voordelen voor jou

Wij ontwikkelen niet alles tegelijk
In dit unieke ‘Client Centric Web Development’-proces maken wij eerst de homepage en vervolgens stellen we de vraag: “Is dit wat wij ons allemaal voorstellen?” We maken geen beslissingen die jij later niet blijkt te willen. Projecten zijn veel eerder klaar én beter van kwaliteit, omdat we vroege oplossingen bedenken.

Klant al veel eerder betrokken
Je krijgt al vroeg een login waarmee je in het beheersysteem kan oefenen. Wijzigingen geef je real-time door. Jij hebt tijdens het ontwikkelproces steeds minder feedback voor ons, omdat we de problemen niet over kopiëren naar andere pagina’s. Wij zijn helder over wat wij doen.

Wil je een goed advies over hoe je een geoptimaliseerde website laat maken die aan alle eisen voldoet? Neem dan contact op met Built on Success.

Ga goed voorbereid het gesprek in
Weet je niet zeker wat een websitebouwer mag kosten? Wij zetten de kosten uiteen die een websiteleverancier in rekening brengt.

Heb je een aanbieding gekregen voor een nieuw webdesign? Ga daar dan niet gelijk mee in zee. Is het een betrouwbaar webdesign bureau of niet? Leer hoe je een (on)betrouwbare webdesigners herkent.

Shopify en Wix?

Shopify en Wix zijn bekende aanbieders van makkelijk te maken websites en webshops die alweer een tijdje meegaan. Een van de grote nadelen van de sitebuilders die Shopify en Wix aanbieden was dat zij altijd enorm beperkten wat er technisch mogelijk was met de websites. Hoe kijken SEO specialisten tegenwoordig naar de platformen van Shopify en Wix?

SEO vormde voor de merken nooit een prioriteit. Sinds 2019 hebben, zowel Wix als Shopify, echter de hulp ingeroepen van Technical SEO specialisten. Om mee te doen in hoog competitieve online markten, is het noodzakelijk dat zij hun websites technisch optimaliseren en dat zij meer SEO functies aan hun sitebuilders toe te voegen.

De toevoeging van custom URL’s in Wix is een voorbeeld van een noodzakelijke functie die recent is toegevoegd. Met de toevoeging van SEO opties vormen zij steeds zwaardere concurrenten voor andere webbouwers wereldwijd.

Maar de voornaamste reden om niet voor deze platformen te kiezen, is het feit dat de site performance, (de laadsnelheid), van de websites in Wix en Shopify enorm onder het vereiste niveau ligt. Een optimalisatie met technical SEO kan daar geen oplossing voor bieden.

Conclusie: Shopify en Wix pagebuilders nog steeds af te raden
Het is tegenwoordig mogelijk om met Shopify en Wix websites hoge posities te halen in Google Search, in specifieke niches. Websites laten bouwen op de eigen platformen van Shopify en Wix, is echter nog steeds af te raden voor bedrijven die daadwerkelijk groei willen halen uit Google Search.

De snelheidsprestaties van deze websites en webshops zijn niet voldoende. Ook de extra bijkomende maandelijkse kosten moeten in overweging worden genomen.

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top