Doelgroep onderzoeken

Leer je doelgroep beter kennen met een rijkdom aan interessante gegevens, direct afkomstig van mensen waar jij interesse in hebt.

Doelgroeponderzoek en enquêtes

Dankzij een rijkdom aan beschikbare gegevens zal jij je doelgroep beter kennen. Met real-time targeting zoom je in op de mensen die voor jou interessant zijn. Door demografische en psychografische gegevens te verzamelen helpen wij jou om je publiek te begrijpen als meer dan alleen klikken en conversies.

Gebruik onze kennis en ervaring om data te verzamelen over mogelijk interessante doelgroepen voor jouw groeidoelen. We gebruiken intelligente marketing automatiserings-technieken om meer te weten te komen over de verschillende mensen die mogelijk interesse hebben in je producten. Vervolgens segmenteren wij het publiek in kleinere doelgroepprofielen, waarop jij je marketingtactieken op kan aanpassen. 

Leer je bestaande klanten beter kennen en ontdek nieuwe kansen
Door Strategy-First te denken, werk je vanuit een duidelijk plan waarmee je gericht op zoek gaat naar datagegevens die voor je groeidoelen relevant zijn. Op die manier weet je direct welke data je mag negeren en welke data er om extra aandacht vraagt.

Een van de tools die we gebruiken om je bestaande klanten en mogelijk nieuwe prospects beter te leren kennen zijn digitale enquêtes die we automatiseren en koppelen aan een centrale databank. Hiermee wordt het mogelijk om zowel je strategie als je product aan te passen op wat impact heeft op je bottom line. 

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top