Concurrenten analyseren

Helden in IT is jouw spion en zorgt dat jij weet wat je concurrenten online doen. Jij krijgt de kennis die je nodig hebt om je concurrenten online te verslaan.

Kennis is macht: ken je tegenstanders

Hoe ga jij scoren in een hoog competitieve online markt? Er liggen kansen en een enorm bereik, maar je concurrenten online verschillen van je concurrenten offline. Weet je zeker dat jij ze kent? Alleen een ervaren SEO specialist met de juiste SEO tools en de kennis en het inzicht om Google’s zoekresultatenpagina’s goed te lezen, kan daadwerkelijk naar je online concurrenten kijken en correct inschatten welke dingen die zij doen werken en welke niet.  

Het maakt niet uit wat je doet, je kunt er zeker van zijn dat jouw concurrenten je proberen te overtreffen. Daar komen wij om de hoek kijken. Wij bieden gedetailleerde informatie over wat je online concurrenten doen en hoe jij hun strategieën en tactieken kunt gebruiken om je eigen marktpositie te verbeteren.

Niet je concurrenten kopiëren, maar kijken hoe jij het beter kan doen
Wij denken Strategy-First en daar hoort het ‘spioneren’ van je concurrenten bij. Je moet weten wat zij doen, om te weten wat werkt in de ‘Search verticals’ waar jij online zichtbaar wil zijn. Maar met het kopiëren van je tegenstanders kom je er niet: je zult dan ten hoogste dezelfde resultaten halen, terwijl het jouw ambitie is om BETER te scoren dan zij.

Je moet dus niet alleen je concurrenten scherp in de gaten houden, maar van de dingen die zij doen, moet je ook kunnen inschatten wat er wel werkt en wat er niet werkt. Dat kan alleen een ervaren SEO specialist voor je doen. Wij onderzoeken graag je concurrenten voor je: SEO is onze passie en wij doen niets liever dan kansen bij je doelgroepen meten en de online detective uithangen en de geheime tactieken van je concurrenten ontdekken.

KORTING

Website kwaliteitscheck

20%

per sitebeoordeling

  • Beoordeling binnen 1 week
  • Strategisch maatwerk advies rapport
  • Geen verdere verplichtingen

Online ICT-product development

strategy-First SEO Consultancy

Dave Leeflang aan de telefoon met een klant van Built on Success

Alles voor je Online ICT project

Projectplanning, ontwikkeling, oplevering, onderhoud, training, optimalisatie en promotie.

Scroll naar top