De website van Fourzorg is live!

De website van Fourzorg, een zorginstelling, is compleet en staat online. Hiermee heeft Built on Success op het gebied van websitebouw een eerste mooi resultaat behaald.

De website van Fourzorg is live

De organisatie

Fourzorg is een zorginstelling die laagdrempelige ambulante begeleiding biedt aan jongeren en volwassenen met verschillende problemen. Al enige tijd was Fourzorg toe aan een nieuwe, passende huisstijl. Hiertoe is om te beginnen een fraai logo ontwikkeld.

Ontwerp

Vervolgens is de website ontworpen in de beoogde huisstijl. Aan Built on Success de taak om de website online en goed functionerend te krijgen. Dit is gelukt: zowel de desktopversie als mobiele versie zijn online waarbij het oorspronkelijke ontwerp is behouden.

Het nieuwe logo van Fourzorg werd ontworpen door Thirza. De website werd door Inge ontworpen. Zij overhandigde haar ontwerp aan Built on Success om een goed werkende website van te maken. De website sluit qua uitstraling naadloos bij het logo aan: kleurrijk maar met een zekere kalmte.

Vertaalslag naar de website van Fourzorg

Feitelijk past deze opdracht meteen in het veelzijdige karakter van Built on Success. Websites worden bij Built on Success ontworpen en optimaal functioneel, gebruiksvriendelijk en vindbaar gemaakt. Maar daarnaast worden ook functionele websites gemaakt van bestaande ontwerpen.

Waar het op neerkomt is dat een dergelijk ontwerp uit elkaar wordt gehaald en online weer in elkaar wordt gezet. Een visueel ontwerp en een goed functionerende website zijn per slot van rekening niet zozeer hetzelfde. Zeker wanneer het om een zorginstelling gaat, is een overzichtelijke en toegankelijke website cruciaal.

Vanzelfsprekend heeft een website ook nog een mobiele versie nodig. Tenslotte blijft mobiel online gebruik gestaag groeien. Het belang van een goede, duidelijke en hanteerbare mobiele website behoeft dan ook weinig uitleg. In het geval van Fourzorg was hiervan geen kant en klaar ontwerp, dus is de mobiele versie custom door Built on Success gemaakt, uiteraard in de stijl van de desktopversie.

Succes

Built on Success heeft hiermee dus een letterlijk mooi succes behaald. We kijken nu al uit naar de volgende online projecten die eraan komen, waarbij websites worden geprogrammeerd dan wel gedesignd en gezorgd wordt dat websites aan werkelijk alle mogelijke SEO-criteria voldoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top